Nieuw bij Maatjes Streetwear: de fansjaal!

Nieuw zijn gebreide promo producten

We beschikken over de modernste industriële breimachines voor (desnoods) spoedlevering van gebreide voetbalsjaals, supporterssjaals, clubsjaals, fansjaals, zwaaisjaals of hoe u ze ook noemen wilt. Ook voor mutsen of handschoenen met uw tekst of logo staan onze enthousiaste medewerkers voor uw klaar.

Voor wie is de fansjaal?

Klanten van Maatjes Streetwear zijn onder andere voetbalclubs, sportverenigingen, reclamebureaus, bedrijfsverenigingen en iedereen die zijn logo of beeldmerk op een opvallende manier wil uitdragen. Ook voor kleine verenigingen is een "bedrukte sjaal" een uitstekende manier om een cultstatus te verkrijgen. Een sjaal met bedrijfslogo is een origineel relatiegeschenk of kan wonderen doen op het gebied van teambuilding.

Naast de kwaliteit is levertijd vaak een doorslaggevend argument bij de keuze voor Maatjes Streetwear. Voor spoedopdrachten draaien we graag langer door. Uw logo, ontwerp of ruwe schets wordt door ons met speciale software omgezet tot een ontwerp voor uw gebreide sjaal, muts, handschoen of andere accessoire volledig naar de door uw gewenste kwaliteit, kleurstelling en materiaal. Naast een ultramodern machinepark hebben we enthousiaste medewerkers. Zij zorgen voor snelle levering van kwalitatief hoogstaande gebreide producten.

Wij geven u graag meer informatie over de fansjaal, neem vandaag nog contact met ons op!