Retourneren producten bij Ultrasstuff

LET OP!

Ruilings termijn 10 dagen na ontvangst van uw pakket!

Veel gestelde vragen over retourneren

U heeft het recht uw bestelling binnen 10 dagen te retourneren. Houdt u bij het retour zenden met onderstaande rekening:

 1. Retourzendingen gelden niet voor artikelen die op uw verzoek zijn aangepast of speciaal zijn besteld.
 2. Artikelen die in verband met hygiëne overweging niet retour genomen kunnen worden zoals: gezichtsmaskers/gasmaskers, gepast ondergoed, sokken, mondstukken, beauty artikelen.
 3. Artikelen die in een blister verpakking zijn geleverd en door u zijn geopend zoals: gelzooltjes, gereedschap etc.
 4. Retourzendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling - indien redelijkerwijs mogelijk - ongeschonden, ongebruikt, in originele verpakking of in stevige verzenddoos worden geretourneerd met voldoende frankering.
 5. De verzendkosten voor de retourzending zijn altijd voor rekening klant (mits fout geleverd) en zullen niet worden vergoed.
 6. Na ontvangst van uw herroeping zullen wij, indien van toepassing, het complete aankoopbedrag zo snel mogelijk, binnen 5 dagen op uw rekening storten.
 7. Bij een aankoop bedrag van €50, - of meer betaald u geen verzendkosten. Echter mocht u artikelen retour sturen en het totaal bedrag onder de €50,- zijn worden de verzendkosten alsnog in rekening gebracht.
 8. Het is belangrijk dat wij uit het pakket op kunnen maken van wie het afkomstig is, anders kunnen wij de retourzending NIET in behandeling nemen!

Als er iets niet klopt met de bestelling die u heeft ontvangen of (een deel van) uw bestelling is beschadigd, neemt u dan contact op met onze Medewerkers,  Wij helpen u graag om het probleem op te lossen!  

Algemene voorwaarden

Wanneer u een bestelling plaatst bij www.ultrasstuff.nl stemt u in met de (gebruikelijke) algemene voorwaarden.

Het kan zijn dat u een klacht hebt over een geleverd product of over onze dienstverlening. Dat vinden wij heel vervelend en willen dat graag met u oplossen! Kwaliteit en service zijn voor ons belangrijke kernwaarden. Wij willen dat u tevreden over ons bent en met enthousiasme kunt spreken over het assortiment, onze communicatie, de verzending naar u toe en onze service! Daarom doen wij er alles aan om de klacht naar tevredenheid af te handelen. Wij zien uw klacht als een mogelijkheid om te verbeteren.

 1. Wij zorgen voor een snelle afwikkeling van de klacht (binnen 14 dagen ontvangt u een reactie)
 2. Wij onderzoeken de oorzaak van de klacht
 3. Wij nemen contact met u op om samen tot een oplossing te komen
 4. Wij geven opvolging aan de gemaakte afspraken
 5. Wij gebruiken de ervaring om de klacht in de toekomst te voorkomen

Klantenservice www.ultrasstuff.nl

Ultrasstuff
Luipertstraat 23
6237 NL Moorveld

T: +31 (0)629371677

E: ultrasstuff@hotmail.com